2010-03-24

ash reshteh

I made Iranian cuisine: Ash Reshteh(-ish) using pasta. It is such a nutritious and healthy dish with a lot of beans and peas and is very easy to make. Please find a recipe and try it. Perfect for vegetarians.

ペルシャ料理のアーシュレシュテを基本にしたパスタを作りました。ペルシャ料理は豆をよく使うみたいです。ただ煮るだけで簡単ですし、豆は健康によいと聞きます。ぜひ、試してみてください。

5 comments:

  1. Hehe! :)

    So funny to see you cooking Persian. :)
    You know Peyman is Iranian? His family left Iran when he was 7 and went to Spain.
    So I cook a mixture of Iranian, Spanish and Bahamian cuisine at home :)....and i also try japanese. :P

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  2. ;D My Persian repertoire is very limited at the moment though. And they maybe not quite right...!
    You must tell me how to cook! I'm very interested to know your mixture!

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  3. 偶然、みずよさんのブロッグに行き当たりました。一応Followerにさせてもらいました。ヨロシク。

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  4. tajaさん
    コメントありがとうございます。イギリスで陶芸されてはるんですね。
    陶芸のことよりも食べ物ネタが多いですが、よろしくお願いします。

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  5. 私も食べ物(特に英国で簡単に作れる範囲の健康日本食)にはすごく興味があり、面白く読ませてもらいます。ロンドンではどんな材料でも手に入るのではないでしょうか?うらやましいです。

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