2013-11-17

chard and stilton tripoline and crispy skin salmon

It feels like a long time since the last I blogged about food.
The thing is when I get busy I just cook to fill my stomach. I don't care how it looks on the plate therefore there's no way a photo opportunity!!
Anyway thank you so much for having visited me at handmade in Britain, Chelsea Old Town Hall too! The next one is our open studio on 14th Dec. Please keep the date in your diary. I'll have lots of seconds I made while developing the new series. There will be a lot of bargains! 

Anyway today's lunch. I tried the tripoline for the first time and love it. This time I made chard and stilton sauce just because I had them in the fridege. Now I'm  ready to go to the studio to finish up the Christmas orders!

大きなクラフトショーが2つ、立て続けにあり、その準備で追われた。その上、ありがたいことにクリスマスオーダーの追加と展示会への参加をご招待頂き、夏が終わってから、休みなしではないかしら。(とは言うものの、粘土の乾きが遅く、早く切り上げる日もあれば、リンゴの皮むきのために自転車を走らせることもあるので、決してフル稼働ではない。)
とにかく、料理したものを写真に収めるほどの余裕はなかったようで、久しぶりの食べ物ブログになってしまった。
今日のランチはトリポリーンというパスタを使ってみた。厚めの麺パスタで、片側にリボンのような波がついていて、ソースとの絡みが良い。もう季節も終わりそうなチャードと、イギリスブルーチーズのスティルトンとクリームソースを作ってみた。おいしい!パスタはあまり食べないけれども、(お米とパンの方が断然に好きなので)たまに食べると良いな。

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