2010-02-22

carrot leaves


I'm going to set up display in Carmarthen tomorrow. I'm so excited about this as I haven't been travelling much recently. It's a shame that I don't drive a car. It seems they have such a beautiful countryside...!

A few days ago I bought organic carrots from Leila's shop which is one of my favourites in East London. It's a secret lovely place that you can have Monmouth coffee with simple but nice food.

Anyway... the carrot was so sweet that we ate some raw without dip. Having organic food is quite luxury nowadays when we use so much pesticides. So when I get organic ingredients I try to eat the whole, which is a core philosophy of macrobiotic. I cooked the carrot leaf with dried shrimp and ginger seasoning with soy sauce and sesame oil. We eat it with rice and it is so yummy!

明日、ディスプレーをしに行きます。初めてのWalesなので、楽しみです。車があったなら、きれいな田舎の景色を見られるのですが、残念です。

この間、Leila's shopでニンジンを買いました。葉っぱもついているオーガニックのニンジンです。小さかったのですが、生で食べたらすごく甘くて、何もつけずに食べました。一通り正食の教育を聞かされて育った私ですので、もちろん葉っぱも捨てられず、干しえびとしょうがと一緒にごま油で炒めて、だし汁と醤油の味付けだけでごはんのお共を作りました。おいしかったです。

3 comments:

  1. 作ってますな〜(^_^)v
    きっと、ちゃんとご飯の作れる環境なんだね。
    良い事だね〜♪
    Wales行き、気をつけてね〜!

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  2. 作ってるよ〜♪
    今のお家は食材スペースが多いしね♥
    Walesからは食材の詰まったスーツケースと供に、昨夜帰ってきましたー。
    また食べもの日記が続くよ!

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  3. 食べ物日記、楽しみにしてるよ〜♡

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