2010-12-07

quiche again

I bought a tart pan the other day and am happy to show my beautiful quiche.
This is my recipe: pink fir apple and one Jerusalem artichoke (it's just left-over from yesterday) stir-fried with basil pesto, spinatch, streaky bacon, red onion, egg, creme fraiche, Gruyere cheese, nutmeg, smoked paprica and s&p.
I found quiche very handy when I want to save vegetables in the fridge from rotting.

今日はまたキッシュに再挑戦です。この間、タルトパンを買ったので、もっともらしく仕上がりました。
今回は、ポテトをちょっとソテーしバジルペストを絡めたものと、ほうれん草、ベーコンと玉ねぎを中身にしました。昨日使い忘れた最後の一個のエルサレムアーティチョークも入れたのですが、ちょっと混じっているくらいだったので大丈夫でした。キッシュは悪くなりそうな野菜を使って作れるのと、焼き上がったものも適当な大きさに切って冷凍すれば、のちのちランチになって便利です。

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