2011-09-10

12 days to go.

Camellia pasta plate in white

It is very funny that I come up with a rather good idea just before a show.
Last year I spent so much time for wall pieces which I had only two and wasn't selling in the show and started making 'tree house' at the very last minute. I can see that in my blog. It was 13th (just 9 days before the show) those first tea light holders came out of the kiln!
Well..., I started making a new piece this week. It is a little bigger than my standard size. I hope they survive throughout the process.

ショーまで12日になりました。去年よりは仕上がりが見えているとはいえ、新作が間近になって思い浮かぶのパターンはいつもと変わらずのようです。焼きは1セットしかできないでしょうから、試作している時間はありません。もう作るしかない!ということで、壊れる場合を想定して作りだめ中です。うまく焼き上がってくれますように、、、!
今日はリコッタチーズのパスタです。玉ねぎ、マッシュルームを炒めてブイヨンで味付け、チーズを混ぜてソースを作ります。そこにほうれん草と茹であがったパスタとブロッコーリーを絡めればできあがり。私のひと工夫は粒マスタードをソースに混ぜる事。マスタードの酸っぱさがちょっと野菜の味を引き立ててくれる気がします。

No comments:

Post a Comment